X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Filmare nouă cu evadarea lui Șaran

7 apr. 2023,, 18:34   Societate
10864 0

Noi imagini video cu momentul în care fondatorul „Bismobil Kitchen”, Mihail Șaran, a fugit imediat după ședința de judecată, la care magistrații au admis cererea procurorilor de a-i înlocui suspectului arestul la domiciliul cu arestul în Penitenciarul 13.

TV8.md a intrat în posesia unei înregistrări video, în care se vede cum acesta aleargă agitat pe o stradă și se ascunde după o mașină.

TV8.md amintește că fondatorul Bismobil Kitchen, Mihail Șaran, a fugit de justiție. S-a întîmplat după ședința de judecată, la care magistrații au admis cererea procurorilor de a-i înlocui suspectului arestul la domiciliul cu arestul în Penitenciarul 13.

Urmare a solicitării procurorului PCCOCS, Șaran urma să revină în arest preventiv pentru 30 de zile, după ce anterior Curtea de Apel Chișinău a admis recursul avocaților și l-a plasat în arest la domiciliu.

Potrivit PCCOCS, acesta, însă, nu s-a prezentat la pronunțarea încheierii judecătorești emisă de la Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana. În schimb, după ședința de examinare a demersului procurorului, pînă la pronunțarea încheierii, învinuitul s-a deplasat în parcul „Dendrariu.” Acolo, acesta a forțat și a înlăturat de pe corp brățara electronică în baza căreia era monitorizat de oamenii legii, a aruncat haina în care era îmbrăcat, ca să nu fie recunoscut, și a evadat. La moment, acesta este căutat de Poliția Republicii Moldova pentru a fi reținut.


Reamintim că demersul procurorilor urma a fi examinat joi, însă ședința a fost amînată la demersul părții apărării, motivînd necesitatea audierii unor martori. Inițial, învinuitul a fost reținut la 19 ianuarie 2023, la aeroportul din Chișinău, chiar în momentul în care urma să părăsească Moldova, cu un bilet cu o singură direcție – Moscova, Rusia.4
4
3
1
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?