COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Filip spune că ar trebui să fie anulate examenele pentru absolvenți

Filip spune că ar trebui să fie anulate examenele pentru absolvenți

Liderul Partidului Democrat din Moldova, Pavel Filip, a ieșit într-un briefing de presă pentru a prezenta reușitele colegilor săi din guvern. Filip a menționat și despre soluțiile de gestionare a crizei și a chemat politicienii să se solidarizeze, să își unească puterile în lupta contra coronavirusului, scrie diez.

Filip și-a început discursul cu propriile definiții ale „fățărniciei”. Acesta a condamnat propunerea înaintată de alți colegi din platforma Pro Moldova, care au cerut să se anuleze finanțarea partidelor. „Fățărnicia e atunci când te declari proeuropean și spui să se anuleze finanțarea partidelor, știind că e o normă europeană. Fățărnicia e atunci când faci un eveniment de caritate și plătești mai mult pentru mediatizare decât pentru acea faptă. PDM a evitat să iasă în spațiul public, deși colegii au multe propuneri și idei. PDM are o celulă de criză formată din oameni competenți, care vine cu soluții, am comunicat deciziile miniștrilor, am discutat măsurile și propunerile pe care le-am înaintat și cu PSRM.”

Liderul PDM a menționat că Ministerul Afacerilor Externe primește zilnic peste 1 000 de solicitări de la cetățenii țării aflați peste hotare. De asemenea, acesta a ținut să spună că s-a reușit aducerea în Moldova a peste 2 000 de cetățeni. „Zilele următoare vor fi și alte curse.”


În cadrul briefingului, Filip a menționat despre faptul că ai săi colegi de partid, fără a avea timp de adaptare în funcția de miniștri, s-au apucat de muncă.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load