COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Filip, întrebat despre Vlad Plahotniuc (VIDEO)

Filip, întrebat despre Vlad Plahotniuc (VIDEO)

Liderul Partidului Democrat, Pavel Filip, nu discută cu fostul șef al formațiunii, Vlad Plahotniuc. Cel puțin așa a declarat acesta după ședința de ieri a Parlamentului.

Întrebat dacă mai discută cu fostul său șef de partid și dacă acesta urmărește ce se întîmplă în domeniul justiției, Pavel Filip a spus că nu comunică și nici nu știe dacă Vlad Plahotniuc știe despre evenimentele din țară.

„Sîntem în epoca informațională, practic toți sînt la curent cu ce se întîmplă în orice colț al lumii. Probabil și dumnealui este la curent”, a mai adăugat Filip.


Reamintim că, la 7 septembrie, Pavel Filip a fost ales în calitate de președinte PD-ului. Decizia a fost susținută în unanimitate de toți cei prezenți în sală. Asta după ce în iunie, fostul lider al democraților, Vlad Plahotniuc, a plecat din țară.

Pînă ieri, Pavel Fiilip a ocupat și funcția de președinte al fracțiunii PD în Parlament, pe care a cedat-o lui Dumitru Diacov, din motiv că ar avea prea mult de lucru la partid.

Anterior noi.md a scris despre faptul că mai mult deputați PDM ar rămîne sub influența lui Plahotniuc, printre aceștea: Candu, Filip, Cebotari, Jizdan, Vremea, Ciubuc, Sîrbu, Babuc și Andronachi

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load