TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Filat, din penitenciar: Televiziunile lui Plahotniuc, singurele surse de informare (VIDEO)

Filat, din penitenciar: Televiziunile lui Plahotniuc, singurele surse de informare (VIDEO)

Singurele surse de informare din penitenciarul nr.13, în care își ispășește pedeapsa fostul prim-ministru al R. Moldova, Vlad Filat, ar fi televiziunile afiliate fostului lider democrat, Vlad Plahotniuc.

Cel puțin asta declară Filat, care speră ca în viitorul apropiat să se informeze din surse în care „lumea nu-i doar alb-negru”.

Întrebat dacă a văzut dezvăluirile fostei magistrate de la Curtea de Apel, Ludmila Ouș, care a făcut parte din completul de judecată în „Dosarul Filat”, fostul prim-ministru a declarat că nu are posibilitatea să se informeze din alte surse decît cele din holdingul „General Media Group”, care sînt afiliate lui Vlad Plahotniuc.

„Din păcate, pînă nu demult, avînd acces doar la holding, vedeam doar isprăvile lor de la guvernare. Acum văd calitățile lor, în ghilimele, excepționale fiind în opoziție. Sper că vom avea și noi ocazia să privim și alte surse din care să vedem că lumea nu-i doar alb negru”, a declarat Vlad Filat în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load