COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Femeia care și-a abandonat copilul: Eram cea mai căutată mamă, acum îs cea mai fericită (VIDEO)

Femeia care și-a abandonat copilul: Eram cea mai căutată mamă, acum îs cea mai fericită (VIDEO)

Cristina, femeia care și-a părăsit copilul în scara unui bloc de locuit din capitală și-a revăzut bebelușul.

După cîteva săptămîni de așteptare, autoritățile i-au permis să-și viziteze copilul în centrul unde este plasat.

Ea își regretă gestul și spune că va face tot ce-i stă în puteri pentru a-și reîntoarce fiul.

,,Mă simt cu inima împăcată. În sfîrșit l-am văzut. Emoțiile au fost, nu am rezistat să nu lăcrimez. Mă simt cu inima împăcată, în sfîrșit, pentru că am 3 copii la ai mei 24 de ani. Pînă acum cea mai căutată, iar acum cea mai fericită mamă. Zilele acestea cînd pregăteam actele, mă uitam la fotografia pe care o aveam în telefon din ziua în care l-am lăsat, și mă gîndeam cum arată acum. Dar, nu s-a schimbat, e al meu, copilul a zîmbit. Prima oară l-am văzut zîmbind. Stă înfășat, așa cum trebuie. Nu o plîns deloc, toți spun că e cuminte. Acolo el e cel mai cuminte și cel mai mic, așa mi s-a spus. Doamnele de acolo îs foarte bune, toți le iubesc, se vede acest lucru. Acest copil e sensul vieții mele”, a declarat mama bebelușului în cadrul emisiunii Vorbește Moldova.


Amintim că, la data de 23 ianuarie, Poliția Capitalei a fost alertată despre faptul că un copil a fost abandonat în sectorul Buiucani al Capitalei.

Alexei Grosu, șeful-adjunct al Poliției Capitalei, a declarat că pruncul, un băiețel, însoțit de o foiță în care era menționată data de naștere a acestuia, a fost lăsat în unul din cărucioarele locatarilor de la intrarea într-un cămin familial. La fel, persoana care a scris bileţelul a menţionat că nu are nevoie de acest copil.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load