Cazul Șor stiri: 599

Femeia care „a plămădit” o afacere de succes și produce pâine „călătoare”

9 mar. 20:00   Societate
2859 0

O pîine proaspătă, abia scoasă din cuptor, puhavă și aromată… oferă senzația de căldură, pace și bucurie. Ghidată de aceste stări, Elena Andreev din orașul Tiraspol a hotărît să coacă pîine în fiecare zi și să aducă această bucurie și altor oameni.

Așa s-a născut afacerea sa. Acum patru ani, cînd a renunțat la cariera promițătoare de contabilă în favoarea lansării unei afaceri, Elena a avut de înfruntat mai multe dificultăți. Majoritatea prietenilor nu-i dădeau sorți de izbîndă. Elena însă s-a ambiționat să reușească într-un domeniu necunoscut și iată că astăzi a pus pe roate o brutărie modernă, a dezvoltat o rețea de clienți fideli pe ambele maluri ale Nistrului și a devenit o sursă de inspirație pentru cei 17 angajați ai săi. Mai mult, Elena a oferit posibilitatea pentru 10 refugiați din Ucraina să efectueze un stagiu de practică la brutărie, iar o parte din aceștia vor fi angajați.

Elena Andreev a pornit la drum cu multă dorință și dedicație, fiind pregătită să muncească pentru visul ei. Clienții nu au întîrziat să apară. Or, așa se întîmplă atunci cînd produsul este de calitate. Există cumpărători fideli, care i-ar recunoaște produsele și cu ochii închiși. Produsele sînt coapte sau congelate.

Elena Andreev este singura antreprenoare din stînga Nistrului care utilizează o metodă inovativă de fabricare a produselor de panificație, prin congelare instantanee. Acest lucru a devenit posibil grație echipamentului performant procurat cu asistența financiară străină.

Mare a fost bucuria Elenei și a întregii echipe atunci cînd au aflat că vor primi un grant în valoare de 15.000 dolari SUA.

3
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?