COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 839 851 INFECTAȚI 321 682(+2068)   TRATAȚI 300 697     DECESE 7347(+37 )  Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2952
Puterea stiri: 6754

Fărădelegile primăriei Orhei și cum Partidul Șor construiește, de fapt, drumuri (VIDEO)

18 sep. 08:37   Societate
3771 4

În fiecare zi, cetățenii moldoveni sînt "încărcați" cu o cantitate mare de informații despre cît de cinstit este partidul "Șor", cum reprezentanții săi sînt îngrijorați de bunăstarea cetățenilor. Dar, de fapt, există o parte inversă a acestei "monede".

Despre acest lucru a declarat consilierul local al comunei Ivancea, raionul Orhei, Victor Marahovschi, plasînd mai multe clipuri video pe pagina sa de socializare care reflectă foarte clar situația din Orhei, transmite Noi.md.

"În primul videoclip vedem fărădelegi și taxe din partea primăriei Orhei. În același timp, primarul Pavel Verejan nu observă acest lucru sau nu vrea să-l observe. În cel de-al doilea videoclip se arată cum și unde, de fapt, Partidul Șor ”construiește drumuri” în Orhei”, a menționat Victor Marahovschi.

El propune vizionarea ambelor videoclipurilor, și să facem concluzii.

"Sînt foarte bucuros că există astfel de cetățeni conștienți ca autorul videoclipului, care nu sînt indiferenți de ceea ce se întîmplă în jurul lor!", a declarat consilierul local al comunei Ivancea.
0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽