TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Fără panică! Nu sîntem pe Titanic

Pe Internet a apărut și este semnată activ de către cetățenii din diferite țări ale lumii petiția - "Declarație împotriva panicii și a limitării în masă a drepturilor", în care se cere de la autorități să anunțe despre încheierea pandemiei, să anuleze toate restricțiile introduse din cauza izbucnirii COVID-19, cu excepția acțiunilor locale obișnuite de carantină în cazul depășirii pragurilor epidemiologice, precum și să anuleze purtarea obligatorie a măștilor și includerea în instrucțiunea lor de folosire a contraindicațiilor, relatează Noi.md.

În plus, cetățenii insistă asupra verificării complete a tuturor medicamentelor pentru tratamentul COVID-19 înregistrate în regim accelerat, suspendarea pentru această perioadă a permisiunilor.

Ei cer, de asemenea, nepermiterea vaccinării obligatorii, nepermiterea vaccinării cu vaccinuri netestate, care, înainte de obținerea probelor de eficacitate și siguranță, nu pot fi numite "vaccinuri".

În plus, se propune să invite la autorități specialiști în epidemiologie, virusologie, fără o evidență motivată a opiniei cărora se recomandă să nu se permită luarea deciziilor privind limitarea drepturilor cetățenilor.

În "declarația împotriva panicii și a restricției în masă a Drepturilor" se menționează că în 2020 omenirea s-a confruntat cu o nouă provocare. Dar, în ciuda informațiilor contradictorii, dezinformării și fricii, totuși, astăzi în ceea ce privește izbucnirea COVID-19 cetățenii au suficiente informații pentru a lua o poziție – științifică, etică, juridică, civică, economică și a înainta cerințe autorităților, în baza observațiilor și a faptelor, avînd în vedere opiniilor a sute de oameni de știință: epidemiologi, virusologi, medici pulmunologi, patalogo-anatomi, medici de alte specialități, juriști, economiști, sociologi, psihologi.


Semnatarii acestei Declarații, cetățenii din diferite țări, declară că nu vor permite, sub frica IRVA, să li se ia drepturile, să fie distrusă lumea pe care au construit-o pentru copiii lor și vor lupte pentru ei.

Ei au subliniat că COVID-19 nu este tifos, nici ciumă, nici tularemie, nici SIDA, nici antrax, nici variolă neagră, nici febră galbenă și nici o altă boală deosebit de periculoasă. În lista bolilor deosebit de periculoase, nu există alte IRVA.

În plus, COVID-19 este o IRVA cu unele caracteristici pe care le are fiecare IRVA. Problemele apărute cu aceasta sînt rezolvate prin activități comune de carantină locală atunci cînd pragurile epidemiologice sînt depășite. Focarul COVID-19 aproape oriunde în lume nu a depășit pragurile epidemice. Definiția actuală a "pandemiei" (intenționat simplificată de OMS în 2009) permite aplicarea acesteia la orice IRVA, ceea ce pare mai mult ca o fraudă din partea OMS. Nu se cunoaște nicio decizie colectivă a OMS privind introducerea pandemiei de COVID-19, care necesită revizuirea activității OMS și a instanței asupra funcționarilor care au creat panică în întreaga lume.

Autorii declarației notează că acest lucru nu este o pandemie de virus - este o pandemie de panică - infodemie (termenul OMS) la testele PCR și SARS sezoniere.

Se subliniază că izolarea oamenilor în multe țări, în loc de acțiuni locale obișnuite de carantină, a dus nu numai la stoparea economiei, ruinarea afacerilor și pierderea locului de muncă, ci și la creșterea mortalității din alte motive, care uneori depășește mortalitatea de COVID-19 de mai multe ori. A crescut numărul îmbolnăvirilor de alcoolism, obezitate, diabetul, bolilor cardiovasculare, a crescut numărul de conflicte și cazuri de violență domestică. Transferul elevilor la forma de învățămînt la distanță a dus deja la o deteriorare masivă a vederii, a posturii, obezității, hipodinamiei, diabetului, tulburărilor mentale, inclusiv depresiei și suicidelor. Autorii petiției solicită protejarea copiilor de factorii care le agravează sănătatea. Dacă este nevoie de carantină, atunci, ca și mai înainte, nu este necesar de studiat în această perioadă.

În petiție se menționează că afacerile cu boli (și nu sănătatea), care au stat la baza activității OMS și a autorităților publice deja și mai înainte de aceasta au transformat pandemia într-un "fund de aur", făcînd-o rentabilă.

"Banca Mondială a emis acum cîțiva ani "obligațiuni pandemice", ceea ce indică în mod direct gestionarea evenimentelor care au loc și crearea unui cerc de persoane interesate de crearea și creșterea panicii! Miliarde de oameni în această situație au devenit o sursă de venit pentru marile corporații (producerea și reciclarea mijloacelor de protecție individuală, a medicamentelor, a vaccinurilor; crearea și implementarea platformelor pentru metode de lucru și învățămînt la distanță etc.). Statele au început să câștige pe amenzi și reducerea serviciilor sociale. Adică bolile, pandemia este un "nou petrol" în lume! Dar astfel de abordări sînt crime împotriva umanității și trebuie să fie pedepsite fără milă! Căci este vorba despre existența persoanelor care creează în mod intenționat panică în avantajul lor! În ceea ce privește astfel de oameni – acest lucru a însemnat întotdeauna o sentință penală cu confiscarea averii! Și noi trebuie să obținem aceste decizii ale instanțelor!

”Panica, dar nu IRVA, a dus la o supraîncărcarea sistemelor de sănătate în majoritatea țărilor și al refuzul de a ajuta oamenii cu sute de alte boli – chiar și cu leziuni, lovituri, atac de cord, boli oncologice, sarcină și așa mai departe", au mai subliniat autorii petiției.

În plus, nu există vaccinări în masă împotriva SARS. Motivul constă în lipsa sensului acestora. Virusul SARS mutează atît de repede, încît vaccinul nu protejează, dar poate dăuna, mai ales dacă este făcut în grabă și nu este testat nu ca pe oameni sănătoși în timp necesar, ci și pe cei slabi și mai în vîrstă și pentru care reprezintă un pericol. De aici nu este clară speranța autorităților pentru vaccinare.

În aproape toate țările, medicii, chiar și cu nume foarte semnificative, sînt înlăturați de la luarea deciziilor cu privire la focarele de COVID-19. Nu există discuții - există doar uimire și o indignare din partea oamenilor de știință și a unui număr de medici față de măsurile luate. Acest lucru sugerează că autoritățile nu luptă împotriva virusului, ci împotriva a altceva, de exemplu, cu drepturile cetățenilor lor, deoarece o lovitură colosală este dată anume drepturilor, dar nu virusului.

Sînt încălcate în masă drepturile cetățenilor de a se deplasa, de a comunica, de a lucra, de a învăța, de a proteja sănătatea de motive non-COVID-19, și, uneori, dreptul la viață.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load