X 
Criza energetică stiri: 1711
Cutremure stiri: 386
Eurovision stiri: 420

Fără compensații la gaz pe luna noiembrie. Anunțul făcut de Ceban

8 dec. 2022,, 08:57   Societate
15999 0

Compensațiile la facturile pentru gaze naturale NU vor fi achitate în această lună.

Cel puțin acest lucru îl spune directorul general al companiei Moldovagaz, Vadim Ceban. Potrivit lui, dat fiind că unele declarații înregistrate de cetățeni pentru obținerea compensațiilor au fost incluse în altă categorie greșit, acestea vor fi modificate, de aceasta compania îndeamnă consumatorii să achite facturile pentru noiembrie, care vor veni în următoarele zile, iar compensația promisă va fi inclusă în facturile pentru decembrie, care vor fi expediate la începutul anului viitor.

SA „Moldovagaz” informează despre finalizarea procesului de emitere și distribuire a facturilor de plată pentru gazele naturale consumate în luna noiembrie a anului curent. În acest proces, au fost identificate cazuri cînd gradul de vulnerabilitate socială a unor consumatori, indicat în aceste acte de plată, diferă de statutul stabilit de Guvern prin intermediul platformei www.compensatii.gov.md.

În aceasta situație, compania propune consumatorilor finali de gaze naturale să efectueze plățile conform facturilor emise pentru consumul lunii noiembrie. Totodată, discrepanțele (erorile) financiare identificate în următoarele zile/săptămîni vor fi înregistrate ca plată în avans, iar recalcularea efectuată se va reflecta în factura pentru luna decembrie, care urmează a fi expediată consumatorilor la începutul lunii ianuarie.

În cazul întrebărilor suplimentare, consumatorul poate apela la contact-centrul SA „Moldovagaz” la telefonul unic 1304, sau se poate adresa la centrul relații cu consumatorii, situat la adresa mun. Chișinău, str. Pușkin, 64, precum și la oficiile comerciale ale companiei în regiunile țării, anunță Moldovagaz.

5
2
0
4
41

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebuie să fie interzisă în Chișinău depășirea limitei de viteză de 30 km/h?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий