X 
Incendii stiri: 686
Cazul Șor stiri: 584
Preşedintele stiri: 3715

Expoziție dedicată sărbătorilor pascale, lansată la Biblioteca Națională

13 apr. 16:45   Societate
1848 0

Cu ocazia Sfintelor Paști, echipa Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova a participat cu o expoziție itinerantă la evenimentul „Tradiții culinare pascale”, desfășurat la Școala Profesională nr. 2 din Chișinău.

Potrivit organizatorilor, au fost expuse 30 de cărți, printre care: „Obiceiuri și bucate în Postul Mare și la Paște”, „Sfintele Paști în datini și obiceiuri”, „Carte de bucate pentru zilele de post”, „Carte regală de bucate” ș. a, informează moldpres.md.

Prezentă la eveniment, Elena Pintilei, directorul general al BNRM, a felicitat cadrele didactice și elevii școlii pentru organizarea acestui eveniment și i-a invitat să viziteze biblioteca cît mai des posibil pentru a afla și mai multe despre secretele meseriei alese.

La rîndul său, directorul instituției-gazdă, Vitalie Belîi a mulțumit pentru colaborarea între aceste două instituții și pentru donația de carte oferită bibliotecii școlii. ”Sperăm ca acest început să fie de bun augur pentru școală și biblioteca noastră, a mai spus Vitalie Belîi.

În zilele ce urmează, BNRM va organiza și alte evenimente dedicate sărbătorilor pascale.

2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre decizia de a confisca mașina șoferilor care conduc în stare de ebrietate?