TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

UPDATE Explozie în Călărași după detonarea unei grenade

UPDATE Explozie în Călărași după detonarea unei grenade

UPDATE: 16:54 Bărbatul a detonat grenada în apropierea domiciliului. Aceasta era deținută ilegal, modelul este necunoscut, posibil F1.


Individul a recurs la o astfel de acțiune de pe urma relațiilor ostile pe care le avea cu soția sa. El s-ar fi certat cu dînsa din cauza geloziei.


În moment în care bărbatul a detonat grenada, în preajma acestuia se aflau mai multe persoane. Și anume: soția sa de 39 de ani, o femeie în vîrstă de 61de ani, o tînără de 17 ani şi un băiat de 24 de ani. Toți au fost transportați de urgență la Spitalul Raional Călărași pentru îngrijiri medicale.


În cadrul acțiunilor de urmărire penală, a fost efectuată o percheziție la domiciliul bărbatului unde au fost depistate și ridicate mai multe obiecte, printre care: o armă de vînătoare de model și calibru necunoscut, muniții pentru arma de vînătoare, un cartuș cu calibrul 5,45 mm, toate deținute ilegal.


La moment cazul se investighează, alte circumstanțe urmează a fi stabilite. Informația a fost confirmată pentru TV8 de ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției Nina Mereacre.


UPDATE: 16:26 Preliminar cinci persoane au fost rănite în urma incidentului. Acestea au fost internate la Spitalul Raional Călărași. Printre răniți se numără și făptașul. Bărbatul a fost spitalizat în stare gravă.

15:56 Explozie în satul Hirova din raionul Călărași. Un bărbat a detonat o grenadă.


În urma deflagrației mai multe persoane au fost rănite.


Potrivit poliției, nu se cunoaște dacă sînt persoane decedate.


Oamenii legii sînt la fața locului.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load