COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Explozia din Beirut. Au avut de suferit cetățeni moldoveni în urma exploziei?

Ambasada Republicii Moldova la Ankara, acreditată prin cumul în Republica Libaneză, este în contact cu autoritățile competente din Beirut pentru a preciza dacă printre victimele exploziei din Beirut nu sînt și cetățeni moldoveni.

Din informațiile acumulate la moment, autoritățile spun că nu există cetățeni moldoveni care au avut de suferit în urma exploziei. În caz de necesitate, cetățenii Republicii Moldova din Liban pot contacta misiunea noastră diplomatică la adresa de email: ankara@mfa.gov.md sau să telefoneze la Centrul de Apel al MAEIE.

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene monitorizează cu prioritate situația și va reveni cu informații actualizate în cazul evoluțiilor de interes public.

Ministrul Afacerilor Externe, Oleg Țulea, a transmis în seara zilei de 4 august un mesaj de compasiune adresat omologului său libanez, Charbel Wehbe.

Șeful diplomației moldovene, a menționat “Din numele Republicii Moldova, transmitem condoleanțele familiilor îndurerate și recuperare grabnică celor răniți în explozia de la Beirut”.


O explozie masivă a zguduit orașul Beirut, capitala Libanului, marți seara. Cel puțin 100 de oameni au murit și 4.000 au fost răniți.

Libanul a decretat trei zile de doliu național începînd de miercuri.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load