Incendii stiri: 687
Cazul Șor stiri: 587
Preşedintele stiri: 3730

Experiența unui spaniol în Moldova. „Este o țară atît de frumoasă, plină de oameni primitori și mîncare bună”

4 iun. 12:15   Societate
3374 0

Pe grupul Travel to Moldova de pe Facebook, unde diferite persoane se împărtășesc cu impresiile și sugestiile referitoare la călătoriile prin Moldova, spaniolul Angel Carnero Moran și-a scris propria experiență pe care a avut-o în țara noastră. În continuare citiți cum a resimțit vizita în Moldova acest străin.

„Am fost în Moldova acum cîteva săptămîni pentru a-mi vizita unul dintre cei mai buni prieteni de-ai mei de acolo și nu știam nimic despre Moldova și la ce să mă aștept de la această țară, transmite diez.

Acum că mi-am terminat călătoria, pot spune că mi-aș fi dorit să fac această vizită mai devreme, pentru că m-a surprins cu adevărat. Moldova este o țară atît de frumoasă, plină de oameni primitori și drăguți și de mîncare bună.

M-am pierdut prin podgorii, prin restaurantele și monumentele din Chișinău și prin mîncarea bună, așa precum borșul și mămăliga.

Oamenii de aici îi tratează bine pe cei din străinătate, familia prietenului meu m-a tratat ca pe propriul lor fiu și toți moldovenii au fost atît de deschiși și drăguți cu mine cînd m-au cunoscut.


Este cu adevărat un loc nedescoperit pentru spaniolii ca mine, dar chiar m-a surprins în cel mai bun mod posibil și cu siguranță voi reveni. Îmi va fi dor de tine Moldova”, a menționat spaniolul în postarea sa.

Mai multe informații despre turism găsiți pe site-ul moldovenii.md

9
1
1
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre decizia de a confisca mașina șoferilor care conduc în stare de ebrietate?