Criza energetică stiri: 1713
Cutremure stiri: 386
Eurovision stiri: 420

Evenimentele și destinațiile turistice din Cahul, într-o singură aplicație

18 mar. 13:01   Societate
1324 0

O nouă platformă de promovare a culturii, a turismului și a sportului din regiunea Cahul a fost lansată la începutul lunii martie.

Proiectul își propune să sporească gradul de informare despre evenimentele desfășurate, activitățile culturale și turismul din municipiul și regiunea Cahul, atît pentru cetățenii regiunii și ai țării, cît și pentru potențialii turiști străini, scrie Noi.md cu referire la diez.md.

Platforma este structurată în patru compartimente în care utilizatorii pot găsi informații despre viața culturală și socială a Cahulului:
# cultură și educație ‒ sînt prezentate instituțiile culturale, instituțiile extrașcolare, instituțiile secundare și instituțiile de învățămînt profesional;
# sport ‒ sînt prezentate cluburile, centrele și școlile sportive;
# turism ‒ sînt prezentate destinații și trasee turistice, locuri de cazare, meșteri populari și meștere populare, dar și ateliere gastronomice;
# divertisment ‒ sînt prezentate cafenele, restaurante, piscine și spații amenajate pentru copii.

Un alt compartiment important al platformei, este „Afișa evenimentelor planificate”. Acesta include un calendar cu evenimente din cultură, sport, economie, educație, turism.

Instituțiile, companiile și organizațiile din regiunea Cahul sînt încurajate să contacteze administratorii platformei pentru a-și promova evenimentele planificate în calendarul digital al regiunii la numărul de telefon 0782 68 164 sau completînd acest formular.

3
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebuie să fie interzisă în Chișinău depășirea limitei de viteză de 30 km/h?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий