COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

"Este viu?.."Scrisori de pe front ale lunetistului-radist Gheorghe Gorelov

"Este viu?.."Scrisori de pe front ale lunetistului-radist Gheorghe Gorelov

În cadrul proiectului "Este viu?.."Scrisori de pe front", prezentatorul radio Danila Morari (Demin) citește scrisoarea de pe front a lunetistului-radist Gheorghe Gorelov adresată familiei sale, transmite Noi.md.

Gheorghe Gorelov a murit în iulie 1993 sub Kursk.


Proiectul "Este viu?.. Scrisori de pe front" este dedicat aniversării a 75 de ani de la Victoria în Marele Război pentru Apărarea Patriei, iar autoarea sa este prezentatoarea de radio și televiziune, Tais Razumovskaia.

Acest proiect a fost creat pentru a spune "mulțumesc" celor care nu vor mai auzi, pentru a onora memoria soldaților din acei îndepărtați ani de război, a ne închina în fața lor pentru faptele eroice și pacea pe care au apărat-o pentru noi cu un preț scump, pentru a ne închina tuturor ostașilor căzuți în luptă și a-i felicita pe toți cei vii cu Ziua Marii Victorii!

În cadrul proiectului, scrisorile de pe front găsite în arhive, datorită cărora s-a păstrat legătura cu familia și cei apropiați și speranța secretă de a reveni acasă victorioși, sînt citite de elevi și pensionari, personalități publice și rude.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load