COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 832 171 INFECTAȚI  317 899(+1370)   TRATAȚI 297 796     DECESE 7273(+32)  Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2950
Puterea stiri: 6738

Este importantă componența noului guvern și profesionalismul celor de la guvernare. Opinie

12 iul. 18:30   Societate
1593 4

Este importantă componența noului guvern și profesionalismul celor de la guvernare, dar rezolvarea sarcinilor existente în mod multinațional nu va fi posibilă, deoarece societatea țării noastre este multiculturală și multiconfesională.

Această opinie a fost exprimată de către președintele Societății Culturii grecești în Moldova "Eleftheria", Vladimir Ianiev, în cadrul emisiunii "Mecanismul de acțiune cu Elena Levițkaia Pahomova" pe canalului NTV-Moldova, transmite Noi.md.

El a atras atenția asupra importanței componenței personalului, menționînd că orice decizie trebuie să fie asigurată de acei oameni care apți în măsura pregătirii lor profesionale, în măsura viziunii, abordării de stat.

""Dar rezolvarea tuturor acestor sarcini nu va fi posibilă în mod multinațional, pentru că societatea din Moldova este multiculturală și multiconfesională. Aceasta este o situație foarte importantă atunci cînd oameni de stat și politicieni activi implicați ar trebui să înțeleagă că viitorul lor ca politicieni și funcționari de stat depinde de unificarea oamenilor, și cel mai important, de aceasta depinde dezvoltarea țării noastre și trebuie să existe voința politică necesară", a subliniat Vladimir Ianiev.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽