COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Epidemia de coronavirus: Chicu anunță că la Aeroport a fost instalat un termoscaner

Epidemia de coronavirus: Chicu anunță că la Aeroport a fost instalat un termoscaner

Premierul Ion Chicu spune că Republica Moldova realizează toate acțiunile stabilite de către Comisia pentru Situații Excepționale, în comun cu experți ai Orgaizației Mondiale a Sănătății.

Între timp, la Aeropot a fost intalat un termoscaner, iar, în scurt timp, urmează să fie instalată încă unul, notează Noi.md cu referire la unimedia.info.

„Avem Comisia pentru Situații Excepționale, la ședința căreia a participat și reprezentantul OMS. Noi continuăm activitățile stabilite de această comisie. Astăzi va avea loc o nouă ședință. Carantina prevede supravegherea la domiciliu a persoanelor. Nimeni nu plasează toate persoanele care circulă în spitale. La spitalul de boli infecțioase Toma Ciorbă sînt pregătite locuri pentru orice eventualitate.


Sînt complicații la stabilirea celor infectați, întrucît febra nu apare la etape inițiale întotdeauna. Perioada de incubație este mult mai lungă decît s-a anunțat de 14 zile”, a explicat Chicu, cu referire la măsurile de prevenție a infectărilor cu coronavirus.

Potrivit premierului, a fost instalat un termoscaner la Aeroport și urmează să fie instalat încă unul.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load