Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3998

Elocopterul Black Hawk, surprins deasupra capitalei

5 mai. 2023,, 13:15   Societate
3872 1

BPDS ”Fulger”, în comun cu polițiști din Polonia, desfășoară exerciții în vederea sporirii nivelului de pregătire, reacție și intervenție. Elicopterul Black Hawk este angrenat în antrenamente tactice și va survola Chișinăul și împrejurimile orașului.

Mai multe imagini video și fotografii din timpul antrenamentelor au apărut în presă. Din imaginile captate, se poate vedea, cum mascații sar din elicopter pe acoperișul unei clădiri părăsite.

Scopul acțiunilor desfășurate constă în perfecționarea noilor tactici și procedee de acțiune ale polițiștilor pe domeniul de securitate.

Potrivit Poliției, antrenamentele tactice, care au loc în contextul desfășurării unor evenimente internaționale de envengură, sunt o normalitate pentru țările-gazdă.

Exercițiile de securitate au loc pe parcursul acestei săptămîni și se desfășoară pe întreg teritoriul Republicii Moldova în contextul Summitului Comunităţii Politice Europene, transmite tvrmoldova.


Pe parcursul lunii mai, vor fi organizate mai multe simulări și antrenamente tactice în vederea asigurării desfășurări la un nivel înalt al Summitului CPE, în Republica Moldova.1
0
0
0
17

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?