COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 826 262  INFECTAȚI  313 849(+1407)   TRATAȚI 294 229     DECESE 7172 (+34)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2946
Puterea stiri: 6729

Elitele lumii s-au eliberat de vaccinări și "pașapoarte de vaccinare"

21 sep. 09:30   Societate
4947 1

Elitele lumii s-au eliberat de vaccinări și "pașapoarte de vaccinare".

Despre acest lucru a scris portalul mejdurechie.md, menționînd că Adunarea Generală a ONU nu mai solicită confirmarea vaccinării pentru vizitele șefilor de state.

Astfel, președinții, miniștrii, diplomații și personalul lor, mulți dintre care își hărțuiesc constant populația cu măsuri arbitrare de combatere a Covid, nu vor trebui să prezinte dovada vaccinării sau a pașapoartelor de sănătate la sosirea la Sediul ONU din Manhattan, New York.

Congresul SUA este deja complet scutit de ordinul președintelui Joe Biden de a primi injecția. Toți membrii Congresului, inclusiv personalul lor, precum și judecătorii instanțelor federale și angajații acestora, nu întîmpină aceleași probleme ca oamenii obișnuiți care doresc să călătorească și să participe la viața publică. În plus, în Statele Unite, jucătorilor NBA nu li se vor mai prescrie efectuarea vaccinului, potrivit ESPN.

După cum notează autorul publicației, aceste refuzuri pentru elite demonstrează clar că pașapoartele de vaccinare nu au nicio legătură cu vreo problemă în sănătate publică. Guvernul de la New York a cerut Adunării Generale a ONU să prezinte dovada vaccinării participanților, dar apoi a renunțat după criticile dure din partea Rusiei, care a numit acest lucru drept o "măsură clar discriminatorie".


"Ne opunem categoric faptului că numai persoanelor cu dovada vaccinării le este permis accesul în Sala Adunării Generale", a scris ambasadorul rus Vasilii Nebenzia oficialilor ONU, adăugând că aceasta este "o încălcare clară a Cartei ONU".

Se acumulează dovezi care arată că programul global de vaccinare împotriva Covid-19 este un eșec uriaș, iar aceste refuzuri pot fi un semn că producătorii de vaccinuri nu doresc să fie provocați, deoarece ei nu mai au încredere în produsele lor.

În luna august, 80 la sută dintre persoanele care au murit din Covid-19 au fost vaccinate, potrivit ultimului raport statistic privind Covid-19, publicat de către Ministerul Sănătății din Scoția (PHS), pe 8 septembrie, în 2021.

Raportul prezintă o serie de date privind testarea, carantina, vaccinările, cazurile de îmbolnăviri, spitalizarea și decesele. Din el reiese că majoritatea cazurilor confirmate de boală îi revin în prezent populației vaccinate.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽