COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 931 474   INFECTAȚI 362 433(+107)   TRATAȚI 346 629      DECESE 9069(+15)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3013

Elita încearcă să supună oamenii și să creeze o nouă subspecie de oameni (VIDEO)

19 iul. 11:15   Societate
2185 0

În timpul nostru nebunesc al pandemiei de coronavirus, se pare că au primit o nouă dezvoltare ideile neo-fasciștilor, care, în numele "îmbunătățirii rasei umane", au căutat întotdeauna să supună cea mai mare parte a oamenilor și să o transforme în animale liniștite, gata să îndeplinească cu ascultare voința altcuiva.

Și astăzi, o anumită elită încearcă să pună în slujba sa restul lumii și să intervină în procesul evoluției omului cu ajutorul vaccinării, afectînd structura genetică a omului, pentru a crea o subspece fundamental nouă de homo sapiens - o "persoană de serviciu" care să aibă o conștiință de sine limitată.

Despre acest lucru au subliniat internauții, făcînd o paralelă cu situația actuală și reamintind monologul istoric din filmul sovietic remarcabil "Мёртвый сезон", unde a fost clar formulat conceptul de neo-fascism de anti-eroul filmului - criminalul nazist Dr. Hass.

Trebuie de remarcat faptul că ofițerul de informații sovietic Rudolf Ivanovici Abel, care era de fapt William Heinrichovich Fischer, în discursul său introductiv la filmul "Мёртвый сезон", a remarcat că, în realitate, în statele Occidentale sunt efectuate experimente cu privire la utilizarea mijloacelor bacteriologice și chimice de distrugere în masă a oamenilor, și adepții ideii naziste, care deținea mijlocul teribil de distrugere în masă, prețuiesc ideea distrugerii nemiloase a tuturor oamenilor inferiori în numele îmbunătățirii rasei umane. Potrivit lui, planurile lor teribile trebuie dezvăluite pentru a evita o catastrofă.

Internauții subliniază faptul că fantasticul gaz RH din film are cel mai probabil analogii săi reali. Posibilitățile psyhotehnologice de schimbare a personalității umane au fost explorate și continuă să fie explorate în profunzime, dar visul fascist rămîne nu mai puțin atractiv pentru un anumit gen de ființe umane și în prezent.
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X