Arşiţa stiri: 151
Jocurile Olimpice stiri: 122
Transnistria stiri: 1453

Elevii claselor primare au participat la un proiect educațional despre albine

21 mai. 20:00   Societate
3059 0

Circa 1500 de elevi din clasa a IV-a de la opt instituții de învățămînt din țară au studiat timp de trei luni despre viața albinelor. Inițiativa se înscrie în proiectul educațional „Albinele sînt prietenii noștri”.

Totalurile proiectului au fost făcute în cadrul unui eveniment organizat de Ziua mondială a albinelor, care s-a desfășurat la „Prisaca lui Bunelu” din satul Hulboaca, com. Grătiești, unde elevii au prezentat rezultatele obținute în activitățile desfășurate pe parcursul proiectului, notează Noi.md.

Prezentă la eveniment, secretarul de stat al Ministerului Educației, Adriana Cazacu, a mulțumit elevilor și cadrelor didactice care au fost implicate în implementarea acestui proiect educațional și le-a oferit diplome de participare.

,,Prin activitățile din cadrul acestui proiect elevii au avut posibilitatea să cunoască mai multe despre albine și rolul acestora pentru mediu și lumea înconjurătoare, dar și despre măsurile de protejare a acestei specii importante”, a menționat Adriana Cazacu.

3
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?