TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Elena Leviţkaia-Pahomova: Sincer, nu știu cum să sărbătoresc 23 august

Elena Leviţkaia-Pahomova: Sincer, nu știu cum să sărbătoresc 23 august

Sincer, nu știu cum să marchez ziua de 23 august, declarată de Guvernul Moldovei drept Zi de doliu.

Această opinie a fost exprimată de cunoscuta prezentatoare de televiziune, Elena Leviţkaia-Pahomova, în cadrul programului TV „Important” de la TVC21, care a comentat decizia Cabinetului de Miniștri de a declara ziua de 23 august drept Ziua comemorării victimelor tuturor regimurilor totalitare și autoritare, transmite Noi.md.

„Avem puține sărbători în țară. Prin urmare, mai avem nevoie de cîteva. Oamenii care au consultat deja calendarul, în principiu, ar putea găsi Ziua de comemorare a victimelor deportărilor. Aceasta este, totuşi, o formulare mult mai precisă. Ziua 9 mai parcă nimeni nu a anulat-o. 24 august, deși nu este o sărbătoare oficială, dar, cu toate acestea, este sărbătorită. Pentru mine, aceasta este un fel de altercaţie concret între Igor Dodon și Maia Sandu. Aici aveți programat un concert și noi o să vă mai stricăm sărbătoarea. Noi aici o să tînguim”, a spus Elena Leviţkaia-Pahomova.


„Nu prea înțeleg cînd oamenii care nu cunosc foarte bine istoria și care nu știu datele, încep insistent să ne dea sfaturi ce şi cum să comemorăm şi ce şi cum să sărbătorim. Și sincer nu știu cum să sărbătoresc ziua de 23 august. Să vedem, căci Maia Grigorievna ne va arăta cum se face zilele următoare. Vom vedea, poate, vom învăța şi noi”, a subliniat ea.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load