COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ecologia în vizorul artiștilor Teatrului Național de Operă și Balet

Ecologia în vizorul artiștilor Teatrului Național de Operă și Balet

Astăzi, 23 mai 2020, un grup de artiști din cadrul Teatrului Național de Operă și Balet, reuniți într-un proiect ecologic sub denumirea de „ArtăCurată” au realizat o acțiune de salubrizare a lacului de la porțile orașului.

Astfel, artiștii au colectat deșeuri aruncate de către vizitatori atît în lac cît și în preajma lui. Sacii cu gunoi au fost ulterior adunați, urmînd ca Regia Autosalubritate să-i transporteze la gunoiștea autorizată.

Aceasta nu este unica acțiune de acest gen, realizată de artiștii Teatrului Național de Operă și Balet. Menționăm că la data de 16 mai, aceștia au mai realizat o acțiune similară în comuna Tohatin, unde au salubrizat o zonă verde, unde vin mulți vizitatori și admiră panorama orașului Chișinău.

Mesajul principal al tinerilor artiști este unul simplu dar important: nu e gunoiul meu, dar e orașul meu. Prin intermediul acestor acțiuni, proiectul „ArtăCurată” vine să sensibilizeze opinia publică asupra acestei probleme, și să îndemne cetățenii să fie precauți la gunoiul pe care nu îl aruncă în locurile special amenajate.


Asemenea acțiuni vor mai urma.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load