Cazul Șor stiri: 599

Echipament sportiv gratuit pentru mai multe școli din Republica Moldova

15 aug. 14:00   Societate
1627 0

Federația Moldovenească de Fotbal cu suportul Ambasadei Suediei de la Chișinău a oferit mai multor școli o donație de echipament sportiv în valoare de 45.000 euro, în cadrul proiectului Open Fun Football Schools (OFFS) din Moldova.

Evenimentul a fost organizat sub îndrumarea CCPA/OFFS Moldova.

De echipamentul sportiv în valoare de 45 000 EUR au beneficiat:

s. Ocnița, (raionul Ocnița), s. Hrușova (raionul Criuleni), orașul Ungheni (raionul Ungheni), s. Copceac (UTA Găgăuzia), mun. Ceadîr – Lunga (UTA Găgăuzia), or. Taraclia (raionul Taraclia) s. Slobozia - Dușca (raionul Criuleni), s. Mîndrești (raionul Telenești), s. Mănoilești (raionul Ungheni), or. Sîngera (mun. Chișinău), or. Slobozia (reg. Transnistreană), or. Dubăsari (reg. Transnistreană).

De la lansarea sa în anul 2006, proiectul Open Fun Football Schools (OFFS) a adunat peste 100.000 de copii și 2.700 de antrenori din toate regiunile țării, de pe ambele maluri ale Nistrului.


Proiectul OFFS este implementat în țara noastră de către organizația neguvernamentală CCPA din Danemarca și FMF din anul 2006. Începînd cu anul 2009, OFFS este susținut de Agenția Internațională Suedeză de Cooperare pentru Dezvoltare (SIDA), reprezentată de Ambasada Suediei la Chișinău.

2
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?