X 
Transnistria stiri: 1421
Eurovision stiri: 504

Echipament multifuncțional pentru salvatorii din Răzeni

28 noi. 2023,, 21:30   Societate
1929 0

La sediul Centrului Republican de Instruire al IGSU din localitatea Răzeni, raionul Ialoveni, a avut loc ceremonia oficială de predare a unui lot de echipament special, necesar la desfășurarea activităților de instruire în complexul multifuncțional de pe teritoriul Centrului.

Echipamentul a fost achiziționat în cadrul proiectului moldo-polonez „Sprijin pentru Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, etapa a II-a”.Costul lotului este estimat la peste 800 mii lei, notează Noi.md.

Tot, în cadrul ceremoniei de predare a lotului de echipamentul multifuncțional, a fost semnat certificatul de predare a echipamentului special, precum și a fost lansat cursul de pregătire a angajaților IGSU în domeniul lichidării incendiilor, salvării din medii ostile, dar și acordării primului ajutor medical.

Scopul principal al proiectului implementat este dezvoltarea sistemelor naționale și regionale de management al crizelor și creșterea capacităților operaționale, în special în domeniul prevenirii și intervenției la dezastre naturale și tehnogene.


0
0
1
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?