Incendii stiri: 686
Cazul Șor stiri: 583
Preşedintele stiri: 3739

Echipa Serviciului Fiscal, învingătoarea Spartachiadei Federației Sindicatelor

6 iun. 09:45   Societate
6111 0

Echipa Serviciului Fiscal de Stat a participat în perioada 02-04 iunie 2023, la ediția a VII-a a Spartachiadei Federației Sindicatelor Angajaților din Serviciile Publice, obținînd locul I în cadrul acestei competiții, urmare a rezultatelor obținute la diverse probe sportive.

Domnul Petru Rotaru a mulțumit organizatorilor pentru această inițiativă frumoasă, menționînd că, efectele acestor evenimente sînt foarte importante și anume: promovarea unui sănătos de viață, socializare și implicarea tuturor colegilor pentru atingerea unui scop comun. „De asemenea, în această atmosferă este mai ușor să găsești punțile de legătură cu alte instituții, cu care conlucrăm în activitatea noastră de zi cu zi”, a adăugat directorul SFS.

În cadrul Spartachiadei, angajații din cadrul Serviciului Fiscal de Stat au concurat la mai multe probe sportive, obținînd locurile de frunte la majoritatea din ele, și anume:

  • Joc de dame – locul I;
  • Tenis de masă: locul II;
  • Volei (bărbați): locul II;
  • Volei (femei): locul II.

Precizăm că, Serviciul Fiscal de Stat are o istorie îndelungată privind participarea în cadrul spartachiadelor, de circa 20 de ani, angajații autorității fiscale implicîndu-se plenar în promovarea sportului, pe lîngă exercitarea cu profesionalism a atribuțiilor de serviciu.

0
0
1
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Stare de urgență a fost prelungită pentru a 10-a oară. Cum calificați această decizie?