Criza energetică stiri: 772
Preşedintele stiri: 3230
Puterea stiri: 7217
Obiectiv european stiri: 291

Durleșteanu, dezamăgită că și-a dat votul pentru Maia Sandu, acum un an

17 noi. 2021,, 09:30   Societate
3949

Primul an de mandat al președintei Maia Sandu a fost o dezamăgire pentru lidera Partidului Legii și Dreptății, Mariana Durleșteanu. „La un an de la vot, speram să fie președinta tuturor, că ne va aduna la o masă, va îndeplini acele promisiuni, e o dezamăgire, care este și la alți cetățeni din diasporă”, a spus aceasta, la Puterea a 4-a de la N4, transmite Noi.md cu referire la unimedia.info.

„A fost un vot de protest împotriva lui Igor Dodon. Am spus că am votat pentru Maia Sandu. Acum, un an de la acest vot, personal speram să fie președinta tuturor moldovenilor, că ne va aduna la o masă indiferent de viziunile politice, va îndeplini acele promisiuni pe care le-a făcut. Este o dezamăgire, poate eu am greșit, dar dezamăgirea asta este și la alți cetațeni de peste hotare. S-a promis multe, că va fi readusă diaspora acasă.

Cred că într-un an de zile, Maia Sandu a avut suficient timp să devină președintele tuturor moldovenilor și sper că într-o bună zi vom vedea că ne reprezintă. Nu cred că e cazul să dau nota, poate singura să-și dea notă. Într-un an a fost destul să fie președintele tuturor”, a spus aceasta.

Anterior, Mariana Durleșteanu a spus că și-a dat votul pentru Maia Sandu.

Candidata PAS, Maia Sandu a cîștigat detașat alegerile prezidențiale din Republica Moldova, ea avînd un avans de peste 15 puncte procentuale după numărarea a 100% de procese verbale, obținînd 57,75%. Astfel, Maia Sandu, acum un an, a devenit prima femeie președinte din istoria Republicii Moldova.


Pașii făcuți în primul an de mandat al Maiei Sandu nu l-a mulțumit pe fostul șef de stat, Igor Dodon, care a venit cu o „evaluare” pe scurt.

2

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав