X 

După o pauză de trei ani, la Sadova se va desfășura festivalul căpșunelor

18 iun. 2021,, 17:01   Societate
2890 0

După o pauză de trei ani, Igor Dodon anunță că în acest weekend, la Sadova, satul de baștină al socialistului, va fi organizat din nou Festivalul Căpșunilor, unde îi invită pe toți doritorii de a participa la acest eveniment.

În acest an, Dodon spune că nu vor mai fi „vedete străine”, pentru că „costă scump, iar cei din sat nu-și pot permite să-i achite”, transmite noi.md cu referire la realitatea.md.

Amintim că, în 2018, la Sadova a avut loc cea de-a V ediție a Festivalului Căpșunelor și Mierii, la care a participat și președintele țării de atunci, Igor Dodon, care l-a adus ca invitat de onoare pe Filip Kirkorov, cîntăreț din Rusia.

De menționat că tot atunci, pe tot parcursul festivalului atmosfera a fost întreținută de muzica unor interpreți, ansambluri și colective artistice din țara noastră precum: orchestra Fraților Advahov, Vitalie Dani, Anișoara Puică, Geta Burlacu, Natalia Gordienco, Sergiu Cuzencov, ansamblul de dansuri populare „Mărgăritare”, ansamblurile etnofolclorice „Romanița” și „Prutenii”.

La ora 19:00 au evoluat formațiile „Acord”, ”Doredos”, Nelly Ciobanu, Valentin Uzun & „THARMIS”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?