TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

După mai multe amînări, astăzi are loc ședința CSM (LIVE)

După mai multe amînări, astăzi are loc ședința CSM (LIVE)

După mai multe tentative eșuate din lipsă de cvorum, astăzi, 10 decembrie, membrii Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) s-au întrunit în ședință deliberativă.


La ședința CSM participă ministrul Justiției Fadei Nagacevschi și procurorul general Alexandr Stoianoglo. Sesizarea fostului procuror general interimar, Dumitru Robu, în privința judecătorului Oleg Sternioală rămîne subiectul numărul unu pe agendă, transmite Noi.md cu referire la ZdG.


Sesizarea fostului procuror general interimar, Dumitru Robu, referitor la eliberarea acordului la reținere, aducere silită, percheziție și arestare a judecătorului Oleg Sternioală este examinată cu ușile închise.


La ședință sînt prezenți nouă membri. La ședința CSM participă, pentru prima dată, ministrul Justiției Fadei Nagacevschi.


În total, pe agenda ședinței de astăzi sînt programate 37 de subiecte.


De aproape 3 luni, activitatea Consiliului Superior al Magistraturii, instituție responsabilă de organizarea și funcționarea sistemului judecătoresc din R. Moldova, se află în blocaj. În acest răstimp, a avut loc o singură ședință ordinară deliberativă, celelalte fiind anulate din lipsă de cvorum.Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load