COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

După 4 ani, victorie pentru trupa Brio Sonores. Lupta cîștigată

După 4 ani, victorie pentru trupa Brio Sonores. Lupta cîștigată

Marca ”Brio Sonores” aparține membrilor trupei. Decizia a fost luată astăzi de către Agenția de Stat pentru Proprietate Intelectuală, după ce acest dosar a durat aproape patru ani.

Asta după ce fostul membru al formației Ion Brătescu a depus contestație împotriva deciziei de înregistrare a mărcii pe numele membrilor trupei, transmite Bizlaw.

Potrivit avocatei trupei, Olga Burea, acest caz durează din iunie 2015. Inițial, Ion Brătescu a depus cerere la Agenția de Stat pentru Proprietate Intelectuală de înregistrare a mărcii pe numele său. Atunci, Agenția a refuzat înregistrarea pe motiv că ”Brio Sonores” este un nume bine-cunoscut în Republica Moldova. Brătescu nu a contestat decizia de refuz.


Ulterior, membrii trupei au depus cerere de înregistrare a mărcii pe numele lor, iar între timp au cedat drepturile Asociației Brio Sonores, și AGEPI a decis înregistrarea mărcii. Fostul membru al trupei, Ion Brătescu, a depus contestație împotriva deciziei de înregistrare a mărcii, invocând că el este autorul acestui nume.

În ședința de astăzi a Comisiei de contestații a Agenției de Stat pentru Proprietate Intelectuală s-a decis respingerea contestației depuse de Ion Brătescu, cu menținerea hotărîrii de înregistrare a mărcii pe numele membrilor trupei.

Decizia Comisiei de Contestații poate fi atacată în instanță.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load