COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Dumbrăveanu, gata să demisioneze: A fost amenințată și denigrată

Dumbrăveanu, gata să demisioneze: A fost amenințată și denigrată

Viorica Dumbrăveanu spune că a fost gata să demisioneze din funcția de Ministru a Sănătății, Muncii și Protecției Sociale. Despre aceasta a povestit în cadrul emisiunii Puterea a Patra de la N4.

Potrivit acesteia, ea a fost amenințată și denigrată de unele persoane.

„În perioada aceasta m-am gîndit să demisionez atunci cînd îmi era afectată familia. Toată denigrarea care merge, toate mesajele și de amenințare care au fost făcute în această perioadă, și nu doar, m-au afectat personal, dar ca persoană eu aș putea depăși. Mai greu este să depășesc atunci cînd am doi copii sînt maturi. Și mai greu atunci cînd vorbesc cu mama și ea plînge.

Iată în situațiile date nu se merită niciun mandat, cînd îți este afectată familia. Dar eu am să o demonstrez la toți cei care mi-au fost neprieteni în această perioadă. Eu am să merg în continuare. Demisia ar reprezenta o lașitate din partea mea”, a declarat ministra Sănătății.


Amintim că alte două persoane au murit răpuse de coronavirusul de tip nou, în Republica Moldova, au anunțat ieri autoritățile. Astfel, bilanțul deceselor provocate de Covid-19 se ridică la 4 persoane.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load