COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Dumbrăveanu: Dispunem de echipamente de protecție pentru lucrătorii medicali

Dumbrăveanu: Dispunem de echipamente de protecție pentru lucrătorii medicali

Autoritățile dispun de suficiente echipamente de protecție pentru medici, asistente medicale, infirmiere, șoferi de ambulanță, iar informațiile despre lipsa acestuia sînt false.

Declarația aparține ministrului Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, şi a fost făcută astăzi în cadrul unui briefing de presă.

“Vom continua să luăm măsurile necesare pentru a asigura lucrătorii medicali cu toate cele necesare. Dispunem de echipamente de protecție şi nu este vorba doar de medici sau de asistente medicale, vorbim despre întreg sistemul medical”, a declarat Viorica Dumbrăveanu.


Totodată, Ministrul Sănătății le-a mulțumit tuturor celor care s-au solidarizat cu personalul medical.

"Vreau să-mi exprim gratitudinea față de cetățenii Republicii Moldova care au făcut parte din acea putere socială ieri comparativ cu cei care au mers mai mult pe critici, pe informații senzaționale, şi s-au solidarizat prin a aplauda lucrătorilor din sistemul medical, prin a aprecia activitatea lucrătorilor din sistemul medical", a mai spus Viorica Dumbrăveanu.

Viorica Dumbrăveanu a mai anunțat că la necesitate, va fi asigurată cazarea lucrătorilor medicali în orașul Chișinău și transportarea la locul de muncă.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load