X 

Dumbrăveanu continuă să fie consiliera Zinaidei Greceanîi

21 apr. 2021,, 10:30   Societate
2305 0

Fosta ministră a Sănătății Viorica Dumbrăveanu continuă să fie consiliera președintei Parlamentului, Zinaida Greceanîi, asta deși a aderat la echipa ex-premierului Ion Chicu. Informația a fost confirmată în cadrul emisiunii Puterea a Patra de la postul de televiziune N4.

„Noi am avut o discuție cu doamna președinte, doamna Greceanîi. În momentul în care m-am lansat politic eu am informat-o despre această nouă platformă pe care voi activa. Dar, de comun am agreat, pentru că eu nu fac parte din fracțiune sau din partidul PSRM, eu fac parte din cabinetul doamnei președinte și conform domeniului de competență sînt responsabilă de domeniul social”, a declarat Viorica Dumbrăveanu.

Anterior, fostul prim-ministru Ion Chicu a anunțat că revine în politică și că lansează o nouă formațiune. Este vorba de Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei (PDCM).

Din echipa sa face parte fosta ministră a Sănătății Viorica Dumbrăveanu, fostul șef de la Economie Anatol Usatîi, directoarea ODIMM, Iulia Costin, secretara generală a Guvernului, Lilia Ianconi, precum alți șefi de direcții sau instituții guvernamentale, primari, directori de spitale.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?