COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Dumbrăveanu a mulțumit moldovenilor solidari cu medicii din țară

Dumbrăveanu a mulțumit moldovenilor solidari cu medicii din țară

Ministra sănătății, Viorica Dumbrăveanu, a venit cu un mesaj de mulțumire pentru mediul de afaceri, dar și pentru persoanele fizice, solidare cu medicii din țară.

Medicii depun eforturi enorme pentru a-i vindeca pe pacienții cu coronavirus, și chiar dacă statul le-a promis salarii duble, aceșia au nevoie de o mînă de ajutor, transmite Noi.md cu referire la Știri.md.

Astfel, mai mulți șoferi s-au solidarizat cu medicii noștri, asigurîndu-le transport gratuit de la spital-acasă, și invers.


Totodată și unele restaurante, patiserii au reacționat, asigurîndu-le medicilor prînzuri calde și proaspete.

Astăzi, la briefingul organizat de Ministerul Sănătății, Dumbrăveanu a venit cu un mesaj:

"În situațiile de criză și anume care se află acum Republica Moldova, se conturează valorile adevărate ale societății. În ultimele zile, am observat o solidarizare cu medicii din partea mediului de afaceri, persoane fizice, prin susținerea medicilor, organizarea prînzului sau chiar transportului pentru medicii care sînt în prima linie.

Îmi exprim recunoștința față de ei și îmi exprim gratitudinea pentru personalul medical, care profesionist își realizează activitatea.

Noi toți îi respectăm și mizăm pe asistența medicală calificată.

Dacă vrem cu adevărat să ajutăm medicii, stați acasă!, ascultați de recomandările care sînt date de către medici", a declarat ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load