COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Drumurile rămîn fără 200 de milione de lei, din cauza rectificării bugetului

Drumurile rămîn fără 200 de milione de lei, din cauza rectificării bugetului

S-au tăiat circa 200 de milione de lei din resursele financiare destinate pentru reparația drumurilor, în urma rectificării bugetului. Declarația a fost făcută de către premierul Ion Chicu după tradiționala ședință matinală de luni cu șeful statului Igor Dodon și președinta Parlamentului Zinaida Greceanîi.

„În total de la drumuri s-au tăiat în jur 200 de milioane de lei, dar asta nu ține de programul „Drumuri bunuri”, este vorba despre drumuri finanțate din surse externe, la acelea de exemplu la care nu s-a reușit cu concursurile internaționale pentru desemnarea cîștigătorilor și avem certitudinea că nu vor fi valorificate pînă la sfîrșitul anului”, a spus Ion Chicu.

Premierul a dat asigurări că rămîne intacte cheltuielile pentru drumurile pentru care deja sînt încheiate contractele sau sînt inițiate lucrările, scrie tv8.md.


În luna noiembrie 2019, cînd a revenit dintr-o vizită oficială din Federația Rusă, Ion Chicu vorbea despre transformarea țării într-un „șantier de construcție”. Autoritățile mizau pe banii din împrumutul rusesc, care ulterior a fost declarat neconstituțional.

„Drumuri bune pentru Moldova” este un proiect lansat de democrați, în anul 2018.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load