TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

“Drumuri Bune pentru Moldova 2020” în raionul Criuleni, finalizate

Astăzi, au fost încheiate integral lucrările de reparație și întreținere periodică din cadrul Programului “Drumuri Bune pentru Moldova 2020” a 29 de sectoare de drum din raionul Criuleni.

Astfel, cetățenii vor beneficia de 25 de sectoare de drum cu îmbrăcăminte din beton asfaltic și 4 sectoare de drum cu îmbrăcăminte rutieră din pietriș.

Lucrările de reparație finanțate din bugetul de stat, au fost inițiate la începutul lunii iulie a anului curent, cu o valoare de peste 25 milioane de lei.

Conform contractului de antrepriză cu S.A. “Drumuri Criuleni”, semnat la data de 8 iulie 2020, au fost supuși reparației peste 13 km de drum în raionul Criuleni.

Tronsoanele vor fi date în exploatare doar după ce vor fi supuse verificărilor efectuate în cadrul Laboratorului de Încercări al întreprinderii.


Reparația sectoarelor de drum din raionul Criuleni a fost inclusă în Programul de reparație periodică/întreținere a drumurilor publice locale, comunale şi a străzilor pe anul 2020, aprobat prin Hotărîrea Guvernului Republicii Moldova nr. 314 din 20 mai 2020.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Sondaj Toate

load