TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Droguri sintetice – dosite într-un autocar de pe ruta Odessa-Chișinău

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) de comun cu Serviciul Vamal investighează o schemă de contrabandă cu implicarea unui locuitor al raionului Dondușeni, cu vîrsta de 22 de ani, care a încercat să introducă ilegal în țară 1 kg de stupefiante.

Drogurile au fost găsitede către angajații de la postul vamal Palanca, la data de 24 februarie curent. Acestea erau ascunse sub o banchetă din autocarul rutei Odessa-Chișinău, în ambalaje din polietilenă transparentă. Substanța, sub formă de granule, reprezintă drog sintetic de tip PVP (denumit „sare”). Pe acest caz a fost inițiat un dosar penal pentru tentativă de contrabandă (tentativădeoarece infracțiunea a fost contracarată în momentul trecerii frontierei).

Actualmente, procurorii PCCOCS de comun cu Serviciul Vamal întreprind măsuri în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor infracțiunii și tragerii la răspundere a persoanelor implicate. În cazul în care îi va fi dovedită vinovăția, bănuitul riscă închisoare pe un termen de pînă la 10 ani.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load