Incendii stiri: 687
Cazul Șor stiri: 586
Preşedintele stiri: 3727

Dragalin a comentat demisia adjunctului său, Mihail Ivanov

19 apr. 16:23   Societate
2406 0

Șefa Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin, s-a scăpat cu vorba la conferința de presă organizată la sediul PA și a dat cărțile pe față.

Dragalin a menționat că adjunct ei, Mihail Ivanov, ar fi ”demisionat din funcția de adjunct interimar al șefului PA” la rugămintea ei, transmite realitatea.

„El nu și-a dat demisia, lucrează pînă în ziua de azi ca procuror în Procuratura Anticorupție. Doar că a decis, am decis de fapt, am avut o discuție pe această temă, am decis să meargă să fie procuror de rînd, care lucrează pe cazuri concrete, în loc să aibă funcția de adjunct al procurorului șef interimar”, a precizat Dragalin.

Amintim că marți, 18 aprilie, în spațiul public au apărut informații precum că șeful adjunct al Procuratul Anticorupție, Mihail Ivanov, a demisionat. La scurt timp, informația a fost confirmată de instituție care au menționat că cererea a fost depusă pe 14 aprilie. PA a menționat că acesta nu a demisionat, ci doar a solicitat sistarea exercitării interimatului cu exercitarea în continuare a funcției de procuror în cadrul PA.

Numit în noiembrie 2022, Mihail Ivanov ar fi finul de cununie a lui Viorel Morari. Veronica Dragalin afirma în context că „un act ilegal comis de către o persoană nu poate fi imputat și rudelor acesteia”.

4
4
1
0
8

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre decizia de a confisca mașina șoferilor care conduc în stare de ebrietate?