COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Două sectoare de poliție ar putea intra în carantină din cauza coronavirusului

Două sectoare de poliție ar putea intra în carantină din cauza coronavirusului

Două sectoare de poliție din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău și-ar putea sista activitatea, după ce doi ofițeri de sector au fost testați pozitiv cu COVID-19.

Ofițerii de sector infectați activează în cadrul Sectorului de Poliție nr. 4 de la Gara Feroviară, și în cadrul Sectorului nr.1 de pe strada 31 august din centrul Chișinăului, transmite Anticoruptie.md.

Unul dintre sectoriștii de la Sectorul de Poliție Nr.1 vineri a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19 și a fost internat la spital.


Polițiștii din sectoarele de poliție respective vor fi testați la noul tip de coronavirus. Activitatea sectoarelor de poliție menționate ar urma să fie sistată pentru a preveni răspîndirea COVID-19, dar și pentru nu pune în pericol viața cetățenilor, inclusiv celorlalți oameni ai legii, a declarat Dorin Bînțu, șeful IP Centru, pentru portalul deschide.md.

Amintim că șeful Direcţiei de Poliţie a municipiului Chișinău, Ion Bilibov, a confirmat că un angajat din cadrul Direcției este infectat cu noul coronavirus.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load