Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Două puncte de trecere de tip debarcader rămîn închise

29 mai. 2019,, 10:00   Societate
1849 0

Activitatea punctelor de trecere Soroca - Țekinovka și Cosăuți - Iampoli rămîne oprită în legătură cu menținerea nivelului ridicat al apei rîului Nistru.

Totodată în rezultatul desfășurării activităților de supraveghere și control la frontiera de stat, prevenire și combatere a migrației ilegale și a infracționalității transfrontaliere, angajații Poliţiei de Frontieră, pe parcursul a 24 de ore, au înregistrat următoarele acțiuni ilegale:

- două încălcări a regimului în punctele de trecere;
- patru cetățeni străini au depășit termenul de ședere pe teritoriul Republicii Moldova;
- trei conducători auto au ignorat regulile de folosire a vinietelor;
- cinci persoane aflate în conflict cu legea au fost reținute în rezultatul schimbului de date și informații cu autoritățile de drept naționale și internaționale.

În punctele de trecere fluxul de persoane a constituit 45 959 traversări, dintre care un număr mai mare de treceri – 23 381 a fost înregistrat pe sensul de ieșire din Republica Moldova. La fel, din totalul de traversări persoane un număr mai mare a fost consemnat al trecerilor cetățenilor moldoveni – 25 981 traversări. Valorile traficului de mijloace de transport a prezentat un număr de 10 707 traversări.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?