X 
Jocurile Olimpice stiri: 117
Transnistria stiri: 1453

Două persoane și patrupezii acestora au fost salvate de la înec

9 mar. 2023,, 11:45   Societate
2924 0

Două persoane au fost salvate de la înec de salvamarii Stației de salvare din parcul Valea Morilor, municipiul Chișinău. Cazul a fost înregistrat pe 07 martie în jurul orei 11:55.

Potrivit informațiilor recepționate, un bărbat și o femeie în vîrstă de 30 și 28 de ani care se primblau cu patrupezii în parc, au intrat în lac pentru a-și salva cînii, care jucîndu-se au căzut în apa bazinului acvatic.

Persoanele au decis să scoată animalele din apă însă nu au reușit, punîndu-și viața în pericol. De pe mal aceștia au fost observați de salvatorii stației de salvare, care cu o barcă cu motor au intervenit de urgență. Ajunși la fața locului salvamarii au reușit de urgență să scoată oamenii din apă, dar și patrupezii acestora. Persoanele au primit îngrijirile de rigoare, fiind încălzite în încăperea de serviciu a salvatorilor. În urma incidentului, oamenii și patrupezii nu au avut de suferit.

În acest context, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență atenționează persoanele să fie prudente, în special atunci cînd aleg să-și petreacă timpul în preajma bazinelor acvatice. În caz de situații de risc persoanele sînt îndemnate să solicite ajutor neîntîrziat, iar martorii oculari să apeleze de urgență Serviciul 112.

4
1
0
3
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?