Criza energetică stiri: 772
Preşedintele stiri: 3230
Puterea stiri: 7217
Obiectiv european stiri: 291

Dosarul cumpărării blanchetelor pentru pașapoarte: 60 de percheziții, efectuate

5 mai. 10:57   Societate
2362

Șaizeci de percheziții au fost efectuate pînă acum la domiciliile, birourile de serviciu, automobilele foștilor și actualilor angajați ai Agenției Servicii Publice, cît și la persoane fizice și sediilor unor companii, vizate în cadrul cauzei penale privind achiziționarea blanchetelor pentru pașapoarte.

În rezultatul perchezițiilor efectuate, au fost ridicate documente, înscrisuri de ciornă, blocuri de sistem de la computere, alte suporturi electronice cum ar fi carduri flash, hard discuri, precum și telefoane mobile etc., care urmează să fie examinate și apreciate în cumul cu alte probe administrate în cadrul investigațiilor penale realizate pe caz.

În rezultatul acțiunilor de urmărire penală, au fost reținute și audiate 13 persoane, acestea fiind plasate în izolatorul de detenție preventivă al CNA și DP Chișinău.

În perioada imediat proximă, urmează să fie înaintate acte de acuzare persoanelor reținute și să se aprecieze asupra oportunității aplicării măsurilor preventive în privința acestora.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав