X 
Puterea stiri: 7332
Criza energetică stiri: 1081

Dosarul Codru: Cum a încercat unul dintre reținuți să fugă de ofițerii CNA

27 iun. 07:30   Societate
3171 0

Unul dintre cei șapte indivizi reținuți vineri, în urma descinderii ofițerilor CNA la primăria orășelului Codru, s-ar fi speriat și s-a ascuns cu o geantă burdușită cu acte și o ștampilă pe acoperișul unei clădiri.

Deschide.MD a intrat în posesia imaginilor cu momentul în care acesta este găsit pe acoperișul clădirii de mascații CNA.

Din imaginile exclusive se vede momentul în care un mascat CNA îl caută pe fugar pe acoperiș și se apropie tiptil de el, în timp ce acesta stătea pitit.

Întrebat de oamenii legii ce caută pe acoperiș, individul le-a zis că ar fi ieșit să ia o gură de aer.

Amintim că vineri, 24 Iunie, ofițerii CNA au efectuat 35 de percheziții, inclusiv la Primăria orașului Codru, mun. Chișinău, într-un dosar în care mai mulți angajați ai Primăriei, agenți economici și zeci de beneficiari sînt bănuiți că ar fi acționat în complicitate și ar fi fost implicați în perfectarea de acte permisive pentru diferite construcții din capitală, pentru favorizarea intereselor unor companii și pentru mituirea unor funcționari ai Primăriei Codru.


Ofițerii CNA au făcut percheziții și în biroul primarului orășelului Codru, Vladimir Munteanu, dar și în cel al arhitectului-șef și inginerului cadastral al primăriei.

Tot aici este de menționat și faptul că una din cele șapte persoane reținute este și consilier local din partea PSRM, Alexandru Ciugureanu, fiul fostului judecător de la Curtea de Apel Chișinău, Mihai Ciugureanu.


Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre faptul că zborurile directe către Moscova au fost interzise?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав