Dosarul Bismobil Kitchen: Noi percheziții au avut loc în România

28 mar. 16:58   Societate
1991 0

Noi percheziții în dosarul escrocheriilor comise de o companie care fabrică mobilă de bucătărie.

Directorul întreprinderii figurează şi într-o anchetă iniţiată de Poliţia Română. Astfel, astăzi, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Iași au efectuat 42 de percheziții domiciliare, transmite publika.md.

Potrivit bzi.ro, oamenii legii au efectuat 13 percheziții la Iași, cîte 3 la Brașov și Ilfov, cîte 2 percheziții la Galați, Bihor, Vaslui, iar în Argeș, Bacău, Cluj, Constanța, Dolj, Prahova, Sibiu, Timiș, Mureș câte una. În București au avut loc percheziții la 8 adrese.

Sursa citată mai scrie că, până în prezent, au fost identificate peste 130 de victime, iar prejudiciul cauzat prin acestora este de aproximativ 4.000.000 de lei românești.

Firma de mobilă „Bismobil Kitchen” din Iași a încasat cel puțin 7.500 de euro de la clienți, însă nu a mai montat în totalitate mobila de bucătărie. Cumpărătorii au așteptat 5 luni, dar degeaba. Li s-a promis o vitrină în compensație, însă au rămas cu ochii în soare.


Amintim că, în data de 19 ianuarie, Mihai Şaran, directorul companii care fabrica mobilă de bucătărie, a fost reţinut pe Aeroportul Internaţional Chişinău. Se ştie doar că Şaran ar fi aplicat o schemă prin care își însușea banii clienților, fără ca să le livreze mobila comandată de aceștia. În acest fel, ar fi provocat prejudicii în proporții deosebit de mari.

2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?