Criza energetică stiri: 782
Preşedintele stiri: 3233
Puterea stiri: 7218
Obiectiv european stiri: 292

Dosar penal pentru neglijenţă în serviciu după incidentul soldat cu moartea unui copil

16 mai. 22:15   Societate
2039

Procurorii au intentat dosar penal ca urmare a decesului copilului omorît de o bucată de copac care s-a rupt și a căzut peste el în parcul „Alunelul” din capitală. Urmărirea penală a fost pornită pe faptul „neîndeplinirii sau îndeplinirii necorespunzătoare de către persoane publice a obligaţiilor de serviciu ca rezultat al unei atitudini neglijente sau neconștiincioase față de ele, care a cauzat decesul unei persoane”, transmite Noi.md. cu referire la ipn.md.

Cazul s-a produs sîmbătă, 14 mai. Fetița de 2 ani accidentată a fost dusă la reanimare, dar nu a supraviețuit. „Urmărirea penală este în plină desfășurare, în prezent fiind efectuate mai multe acțiuni de urmărire penală, respectiv la apariția unor informații relevante pentru opinia publică, Procuratura va reveni cu actualizări pe acest caz”, se arată într-un comunicat de presă al Procuraturii Generale.

Primarul capitalei, Ion Ceban, a anunțat azi că ancheta municipalității pe acest caz va dura trei zile, pînă miercuri, iar pînă atunci directorul Asociației de Gospodărire a Spațiilor Verzi, Serghei Carp, va fi suspendat din funcție.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав