COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 832 171  INFECTAȚI  317 899(+1370)   TRATAȚI 297 796     DECESE 7273(+32)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2950
Puterea stiri: 6867

Dorin Damir, în continuare în arest preventiv

21 sep. 19:00   Societate
1027 0

Judecătoria Chișinău (Sediul Ciocana) a respins astăzi cererea avocaților președintelui Asociației FEA, Dorin Damir, prin care a fost solicitată revocarea sau înlocuirea măsurii sub formă de arest preventiv, anunță PCCOCS. În acest sens, învinuitul se află în continuare în arest preventiv, scrie deschide.md

Amintim că Damir este bănuit pe mai multe capete de acuzare, printre care: preluarea afacerii Proimobil, angajarea sa în cadrul fostei Direcții Operațiuni Speciale a INI cu dublă identitate, dar și trecerea ilegală a frontierei de stat.

În același dosar a fost reținut șeful IP Bălți, Valeriu Cojocaru, ex-șef al fostei Direcții Operațiuni Speciale, dar și finul său de cununie, Ion Cojocaru. Cojocaru în prezent este angajat al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, iar anterior a deținut funcția de șef de secție din cadrul DOS, fiind responsabil de documentele secrete.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽