X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Doisprezece ex-funcționari vamali au primit distincții în semn de apreciere

4 mar. 18:15   Societate
2462 0

Astăzi, 4 martie au fost decorați cu distincția „Veteran al Serviciului Vamal” doisprezece ex-funcționari vamali, membri ai Asociației Obștești ,,Asociația Veteranilor și Pensionarilor Serviciului Vamal”.

Ceremonia festivă de decorare s-a desfășurat în cadrul postului vamal Leușeni, transmite Noi.md.

„Distincțiile au fost conferite în legătură cu atitudinea conștiincioasă manifestată față de exercitarea atribuțiilor de serviciu, activitate îndelungată, competență și responsabilitate în cadrul activității desfășurate în organele vamale. Folosind acest prilej deosebit, conducerea Serviciului Vamal a exprimat recunoștință și apreciere veteranilor Serviciului Vamal pentru aportul și munca prodigioasă în edificarea și dezvoltarea autorității vamale și a sistemului vamal în ansambl”, anunță Serviciul Vamal.

Asociația Obștească ,,Asociația Veteranilor și Pensionarilor Serviciului Vamal”, a fost fondată la data de 27 iulie 2022, de către un grup de ex-funcționari vamali care au atins vîrsta de pensionare, președinte al asociației a fost ales Gheorghe Hioară, primul director al Serviciului Vamal

1
0
0
1
5

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?