X 
Preşedintele stiri: 3610

Doi reținuți și o captură de droguri estimată la 450.000 de lei

23 mar. 12:15   Societate
1532 0

Un grup infracțional a fost destructurat, după o captură de peste 1, 5 kg de droguri de tip marijuana, estimată pe piața neagră la circa 450.000 de lei.

Învinuiții, doi bărbați de 36 şi 44 de ani sînt din Chișinău și au fost documentați pe parcursul a două luni, timp în care polițiștii au efectuat mai multe măsuri speciale de investigație. Aceștia ar fi creat o schemă prin care vindeau drogurile contra sumei de 300 lei pentru un gram.

În rezultatul perchezițiilor efectuate la domiciliile figuranților, polițiștii au ridicat 1 kg și jumătate de marijuană, precum și cîntare electronice la scara mică.

Marijuana era vîndută pe teritoriul mun. Chișinău, suspecții urmînd să obțină un venit de aproximativ 450 000 de lei.

Bărbații au primit mandate de arest pe un termen de 30 zile și sînt cercetați penal pentru ,,Circulația ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora”, în proporții deosebit de mari, iar conform legislaţiei penale aceștia riscă o pedeapsă cu închisoare de la 7 la 15 ani.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Majorarea salariilor miniștrilor pînă la 50 de mii de lei va contribui la îmbunătățirea activității Cabinetului de Miniștri?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий