Preşedintele stiri: 3607

Doi pasageri, documentați pentru deținerea actelor falsificate

30 ian. 17:15   Societate
1887 0

În punctul de trecere a frontierei Sculeni au fost depistate și ridicate de la doi călători - permise de conducere, cu semne rezonabile de falsificare. Ambele cazuri au fost înregistrate în weekendul trecut, pe sensul de ieșire din R. Moldova.

La linia de control s-a apropiat un mijloc de transport cu itinerarul de deplasare „Moldova - Cehia", printre pasageri a fost legitimat un cetățean moldovean de 42 de ani. Conform analizei de risc, polițiștii de frontieră au supus controlului de nivelul II, iar ca rezultat a fost depistat un permis de conducere moldovenesc falsificat. Conaționalul nu a putut explica cele descoperite, fiind sigur că deținea un act veridic.

La ruta „Moldova - Franța", polițiștii de frontieră au verificat suplimentar un pasager - cetățean al Ucrainei de 44 de ani. Ca urmare, asupra acestuia a fost depistat un permis de conducere, pretins a fi eliberat de către autoritățile române, cu indici vădiți de falsificare. În declarații, persoana a comunicat că obținuse documentul în Ucraina, contra unei sume de bani.

Cercetările continuă în vederea elucidării circumstanțelor.

2
0
0
0
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Majorarea salariilor miniștrilor pînă la 50 de mii de lei va contribui la îmbunătățirea activității Cabinetului de Miniștri?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий