COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 539 104   INFECTAȚI 258 484(+119)   TRATAȚI 251 347     DECESE 6240(+4)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2818
Puterea stiri: 6279
Coronavirus stiri: 7236

Doi moldoveni, documentați pentru transportarea ilegală de electrocasnice

2 iun. 13:45   Societate
1362 0

Doi locuitori ai municipiului Chișinău au rămas fără bunurile transportate pentru că nu au putut prezenta documentele necesare.

Polițiștii de frontieră aflați în misiune de serviciu pe traseul M1, în proximitatea punctului de trecere Leușeni, au oprit în trafic două mijloace de transport. Ambii conducători auto, originari din municipiul Chișinău, se întorceau din Uniunea Europeană.

După verificarea actelor pe mijloacele de transport au fost solicitate documentele însoțitoare și pentru încărcătura transportată. În compartimentul marfar al ambelor automobile s-a depistat 25 de electrocasnice a diferitelor branduri germane și anume: uscătoare, mașini de spălat, aspiratoare, frigidere, aparate de cafea.

Audiați, șoferii au comunicat că nu dețin careva acte pentru tehnica transportată din motiv că le-au achiziționat de la persoane intermediare. Ca urmare, bunurile au fost plasate în camera de păstrare a corpurilor delicte, pînă la elucidarea tuturor circumstanțelor.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Ce activități ai vrea să practice copiii în timpul vacanței?
🔽🔽